57 photos

De første par uger af dit nyfødte barns liv er bare helt specielle. Om det så er dit første, eller dit fjerde barn, så vil mødet med dette nye lille menneske altid frembringe så mange dybe følelser - usikkerhed og ubeskrivelig lykke i een sammensurium.
I skal lære hinanden at kende, finde nye rytmer og rutimer.
Når du har booket tid sender jeg dig lidt informationer om, hvordan du kan forberede jer til fotograferingen. Det er vigtigt, at jeg får besked lige så snart du har født, så vi kan finde en tid i kalenderen.
Jeg har baby's sikkerhed som 1. prioritet, og derfor skal I altid komme to voksne.

Du skal tænke over hvordan du gerne vil have vidunderet fotograferet - hvilke farver du gerne vil have i de forskellige ting vi bruger ti at sammensætte billederne med. Om der skal rekvisitter med, eller ej..... og i den forbindelse er du meget velkommen til at medbringe dine egne. Det aftaler vi på forhånd.
Husk, at jeg har nogle fine ting vi kan bruge i studiet, hvis du har lyst til det.

Fotografering : 1999 kr
Nyfødtfotograferingen varer mellem 3 og 4 timer og inkluderer tid til at spise, ble-skift, kærlighed og tryghed.

VIP fotografering : 2499 kr
Nyfødtfotograferingen varer mellem 3 og 4 timer og inkluderer tid til at spise, ble-skift, kærlighed og tryghed, samt billeder sammen med mor, far og storesøster/storebror.

Print, filer, lærred osv tilkøbes separat efterfølgende.

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Nyfødt, fotograf, kreativ, newborn, nyfødt fotograf i Danmark, nyfødt fotograf i Jammerbugten, nyfødt fotograf i Nordjylland, ulla jensen photography