23 photos, 3 videos

De første par uger af dit nyfødte barns liv er bare helt specielle. Om det så er dit første, eller dit fjerde barn, så vil mødet med dette nye lille menneske altid frembringe så mange dybe følelser - alt lige fra usikkerhed til ubeskrivelig lykke i een sammensurium. I skal lære hinanden at kende, finde nye rytmer og rutiner.
Det er vigtigt, at jeg får besked lige så snart du har født, så vi kan finde en tid i kalenderen.
Udover en bamse, eller et tæppe hæklet af bedste, er der i princippet ingen rekvisitter (har du specielle ønsker taler vi om det inden fotograferingen). Jeg er blot 'fluen på væggen ' og der vil ikke blive poserede opstillinger hvor der kigges ind i kamaeraet.
Vi forsøger at få det til at passe sådan at vi ser baby spise, sove, få bad, og bliver overøst med kærlighed - og sammen med søskende.
Lifestyle fotografering er i sort/hvid. Hvis du ønsker billederne i farve taler vi om det inden fotograferingen (pga af alle familiemedlemmers påklædning, der i så fald gerne må matche).

Fotografering : 1999 kr
Nyfødtfotograferingen hjemme hos dig (eller på hospitalet hvis I skal være der et længere stykke tid) varer mellem 2 og 3 timer.
Kørsel i Jammerbugt Kommune er inkluderet.

Print, filer, album osv tilkøbes separat efterfølgende.

Introduktionstilbud resten af 2017 : Lækkert økolæder album med 20 sider (20-40 billeder) : 4999 kr
(pr ekstra side 499 kr - 2-4 billeder)
Tilkøb af video : 3999 kr (skal bestilles før fotograferingen)

Categories & Keywords
Category:
Subcategory:
Subcategory Detail:
Keywords:Nyfødt, fotograf, kreativ, newborn, nyfødt fotograf i Danmark, nyfødt fotograf i Jammerbugten, nyfødt fotograf i Nordjylland, ulla jensen photography