Created 16-Nov-13
75 photos, 2 videos

Her kan du få taget gravid billeder som ikke ligner alle andres - jeg saetter nemlig en stor ære i at lave helt unikke billeder til dig.

Hvis du ønsker denne slags kunstneriske billeder er du en kvinde, som er modig og som ikke piver, hvis det blæser og er koldt. - Det er jo netop naturens mange ansigter som hjælper til med at gøre billederne unikke og helt specielle.
Hvis det siler ned eller blæser alt for voldsomt er det dog lidt vanskeligere og vi kan derfor vælge at gå i studiet, eller finde en ny dato.

Uge 32-36 er det mest ideelle tidspunkt for fotograferingen. Det er dig som bestemmer tempoet og vi holder pause, når du har brug for det. Skal du fotograferes i en af de kolde årstider, så husk at medbringe varme tæpper og støvler, og gerne noget varmt du kan drikke.

Slå på tråden eller send mig en besked, hvis du har spørgsmål.

Fotografering : 999 kr
Een location i naturen og vi aftaler på forhånd hvor vi skal mødes.
Prints, filer, lærred etc skal tilkøbes bagefter.

VIP fotografering : 1399 kr
To locationer i naturen og to tøjskift, hvis du ønsker dette. Her kan vi også tage billeder sammen med storesøster/storebror og/eller din mand/partner.
Prints, filer, lærred etc skal tilkøbes bagefter.

Leje af 1 kjole under fotograferingen : 250 kr


Mange hilsener
Ulla

Categories & Keywords
Category:People
Subcategory:Pregnancy
Subcategory Detail:
Keywords:barsel, forældre, gravid, kreativ gravidfoto i Danmark, kreativ gravidfotograf i Nordjylland, mave, mor, nyfødt