Familieforøgelse - gravid- og nyfødtbilleder

May 28, 2015  •  Leave a Comment

Hej :-)

Vi har haft et par usædvanligt kolde forårsmåneder - men vi har dog haft en del sol og lækkert lys, hvilket kompenserer en lille smule for de lave temperaturer. - Jeg er i stor beundring over mine søde kunders MOD og LYST til kun at være halvpåklædte i det vejr, mens jeg stadig har både uldent undertøj, vinterfrakke og støvler på :-)

Men jeg havde nok også selv gjort det - for hvem vil undvære så dejlige minder ?

 

Der er skruet max op for charmen :

Fantastisk flot kvinde ♥

 

Dette billede burde laves til en kæmpe plakat ! ♥

Og så kom lillebror til verden - han er godt nok en lækker bette fyr ♥ :

Sikke nogle dejlige guldklumper ♥ Mit yndlingsbillede fra dagen :

Og storesøster er rigtigt glad for ham. - Hun insisterede kraftigt på at få ham med hjem, da jeg foreslog at de sagtens kunne tage afsted og lade ham blive hos mig :-)

Tusind tak fordi du kiggede med !

Og taknemmelighed skal lyde herfra, fordi jeg har fået lov til at vise billederne ♥

Kh,

Ulla

 


Comments

No comments posted.
Loading...