MAKEOVER BOUDOIR

January 15, 2015  •  1 Comment

Hej :-)

YES ! Så fik jeg igen lov til at vise lidt boudoir billeder - det gør mig så glad :-)

Jeg ordnede også stylingen ved denne fotografering  - og vi bestemte, at lidt krøl i håret ville være klædeligt, sammen med en make up i naturlige farver.  Og de falske øjenvipper var som skabt til hendes smukke blå øjne... Hun ligner jo en million eller ti....

 

 

Boudoir fotografering er virkelig sjovt - og en grænseoverskridende oplevelse. Man får et godt spark bagi...

Jeg ønsker ikke at tage boudoir billeder "som går over stregen" - de må gerne være sensuelle og gå lige til stregen, men de skal i mine øjne fortsætte med at være elegante. - Hva' synes du ?

Kh

Ulla

 

 

 


Comments

Brian Andersen(non-registered)
Flot og stilfuldt.
No comments posted.
Loading...